Mi is az a hidraulika szerviz?

Mai világunkban a technikai igények kielégítés céljából rengeteg modernkori fejlesztés létezik és használatban van. A kor szellemének előállítási és gyártási folyamatának felgyorsulása miatt egyre nagyobb teret hódítottak az olyan gépek amelyekben hidraulikai eszköz található. Ezek a berendezések felhasználási köre nagyon sokrétű, hisz megtalálható, bármely olyan egységben ahol nagy erőátvitelt kell létrehozni. Ilyen felhasználási terület közül rengeteget találunk. Így akár fröccsöntő gépekben vagy hidraulikus emelőkben, de akár bármely fémipari gépben is találunk hidraulikus eszközt. Cégünk vállalja hidraulikus berendezések szervízelését! Foglalkozunk hidraulika motorok és hidraulika szivattyúk teljes körű javításával és felújításával. Cégünk a javításokra természetesen garanciát vállal.

 

Miért minket válasszon a hidraulikus szerviz témakörben?

A hidraulika szerviz cégünk egyik erős profilja. Fennállásunk óta számtalan berendezés javítását és felújítását végezte el szakszervizünk. Így az itt felgyülemlett tudás és tapasztalat mind felhasználásra került az évek folyamán. Ezekből a szervízelt berendezésekből szerzett tapasztalat mind előnyére vált a cégnek és leginkább a munkatársainknak. Minden egyes javításból és felújításból tanultunk, hisz a szervizkönyvek és használati utasítások mellett az élet mindig tud meglepetéseket okozni. Így a hidraulika szerviz témakörben rengeteg tapasztalás és okulás eredményeképpen jutott el cégünk egy igen kimagasló szintre. A tapasztalatszerzés egy igen fontos pont egy szerviz vagy szervízhálózat életében. mert aki nem tanul ezekből a tapasztalásokból az egyszerűen lemarad és nem tudja azt a dinamikát felvenni amit a versenytársak diktálnak. Hidraulika szervizünk teljes körű szolgáltatást nyújt a már meglévő vagy leendő ügyfelei számára. Cégünk egyik legfontosabb alap pillére a gyártótól és kortól független szervízelés. A teljes körű szervízelés a szétszereléstől a z összerakásig tart egy profinak mondott szerviz életében. Nagy múltú tevékenységünk ezen a téren predesztinál minket arra, hogy bármely típus javítását vállaljuk. Egyik legfontosabb szempont, hogy mindenek előtt ügyfélorientáltak maradjunk és minden ügyfelünk aki ellátogat hozzánk elégedetten távozzon. Ez fontos számunkra, hisz a betérő ügyfélnél egy jobb van a folyamatosan visszatérő partner.

Amit a hidraulika szerviz mond Önnek

A szolgáltatásunk minősége és cégünk hitvallása, hogy a szervízelendő egység hibaforrását mindenek előtt felismerni és megtalálni. Ezt a folyamatosan szakmai továbbképzéseken résztvevő kollegáink segítségével érjük el. A hidraulika szerviz és felújítás számunkra azért is fontos hisz az egyik legfontosabb berendezés egy alkalmazási területtől függetlenül használt berendezésen. Hisz ha nincs erőátvitel akkor meghiúsulhat egy beruházás vagy szerződés. Arról nem is beszélve, hogy a hidraulika egyik alkalmazási területe a repülőgépek és helikopterek irányításáért is hidraulikus rendszerek felelnek. De egy másik alkalmazási terület például lehet egy színházterem ahol a színpad egyes vagy akár több részét is hidraulikus eszközök látják el. Cégünk az általunk forgalmazott Parker hidraulika és pneumatikai eszközök mellett vállalja szervízelését a Bosch-Rexroth,  Linde, Sauer-Danfoss, Kawasaki, Eaton, Vickers, Cassapa és más márkáknak is. Vállaljuk felújított egységek és alkatrészek forgalmazását is. Keressen minket bártan és vegye igénybe hidraulikus szervizünk szolgáltatását versenyképes áron.

Maga a hidraulikus szerviz nem lenne létező fogalom, ha nem létezne a hidraulika. Itt egy picit ismerjük meg miről is van szó. A kifejezést a hydro azaz víz és az aulos azaz cső szavakből eredeztetjük. Minden olyan eszközt hívunk ma már hidraulikának, amely folyadék segítségével tud erőátvitelt mozgást vagy akár irányítást végezni. Itt a felhasználási területtől függ éppen milyen hidraulikus eszközről beszélünk. A  hidraulika szerviz dolga pedig ezen hidraulikus egységek teljes körű kiszolgálása, szervízelése és alkatrész cseréje.

 

Hidraulika szerviz és a tömítés

A folyadék, mint a hidraulikus eszközök fontos része egy másik tematikus probléma kőrt tárt fel a szervízelések alatt vagy után. Mégpedig a tömítést. Hisz ahhoz, hogy a folyadék kordában tartható legyen és ellen álljon azoknak az erőknek, amelyek érik szükség van nagyon jó minőségű tömítésekre mérettől függetlenül.  Ezért cégünk fokozott figyelmet szentel a tömítések minőségére és anyagára. Erre saját előállító gépsort is tartunk ahol megrendelhető bármely méretben a kért tömítés. Ez ügyben keresse bátran kollegáinkat. Rendelje meg Ön is az Önnek megfelelő tömítését!

Keresse munkatársainkat akik szívesen állnak szolgálatukra bármely probléma és meghibásodás esetén.

Új tömítés gyártó gépünkkel vállaljuk a különböző méretű és alapnyagú tömítések gyártását 500 mm átmérőig.

Kollegáink Hétfőtől-Péntekig 7:00- 16:00 -ig várják megrendelésüket amelyet 24 órán belül Magyarországon futárszolgálattal kiszállítunk!

Megrendeléseiket e-mail-en a következő címen várjuk: tomites@nehezgep.hu

vagy telefonon  a +36 42 512 150 telefonszámon.