Járószerkezetek

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik járószerkezetek értékesítésével, javításával és szervizelésével.

Az ITR széles termékköre magában foglalja a lánctalpakat, görgőket, lánckerekeket, hajtatlan görgőket, talpakat és szegmenseket. Az ITR futómű termékkör alapvető jellemzői a termékek teljes egészében házon belüli kezelése. A megfelelő nyersanyagok beszerzésétől kezdve a komponensek tervezésén, a komponensek megmunkálásán, hőkezelésén és a teljes összeszerelési folyamaton keresztül a vég ellenőrzésig. Számos minőség ellenőrzést végeznek az alapanyag beszerzéstől kezdve az ismeretek és a metallurgiai folyamat illetve fémanyagok ismerete alapján.

Az ITR futómű termékvonal a piacon elérhető legkomplettebb választék, ami tartalmazza a szabvány exkavátor és dózer alkalmazásokat az aszfalthoz alkalmas fúró és ásógépek futómű komponenseivel együtt.

A gyártás rugalmassága és a tervezési tapasztalatok jó pozícióba helyezik az ITR futómű vonalat az egyedi igények alapján gyártott, speciális alkalmazásokhoz készülő termékek területén is. Számos típushoz tartozó járószerkezet egységeket akár azonnal, raktárról tudjuk biztosítani.

Minőség és garancia kedvező áron!