DIESEL SZERVIZ

Vezér utcai diesel szervizünkben vállajuk a következő üzemanyag rendszerek diagnosztizálását és javítását.

– Diesel adagolók

– Common rail injektorok

– Common rail szivattyúk

– PD elemek

– Hagyományos injektorok

Telephely vezető: Séra Ferenc

Tel.: +36 30 236 7352

e-mail: diesel@nehezgep.hu

Insert your content here

Mi az a diesel szerviz?

Cégünk vállalja diesel motorok javítását. Az autónk menettulajdonságát és élettartamát a szerviz ciklusok határozzák meg. Rendszerint a gépjárművek szerviz ciklusa előírt kilométeróra állástól függően zajlik. Esetenként az időszaki vizsgálatok hónapokra vannak meghatározva. A rendszeres szerviz megnöveli autónk élettartamát és a felülvizsgálat alatt kiderülhetnek a rejtett hibák is. A diesel szerviz egy olyan szolgáltatás cégünk portfóliójában ahol munkatársaink teljes körű szolgáltatást biztosítanak partnereink számára. Cégünk munkatársai szakképzett szerelők akik folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a diesel szerviz szolgáltatást a legmagasabb szinten tudják végezni. Kellő odafigyeléssel és adminisztrációval figyelik ls rögzítik a nálunk megforduló diesel motorokat, hogy azok a legoptimálisabb élettartamot tudják az Önök számára biztosítani. Kellő odafigyeléssel a rendszeres szervízelés nem csak meghosszabbítja a motorja élettartamát hanem költséghatékony is. Optimalizálni tudja a szervízelésekkel a motor élettartamát, fogyasztását és állapotát. Ezen tevékenységek elvégzése a Diesel szervizben nem csak Önnek fontosak hanem számunkra is fontos, hisz cégünk ars poeticája, hogy elégedett ügyfélnél egy jobb van a visszatérő ügyfél. Ezért képezzük folyamatosan a csapatunkat és figyelünk arra, hogy a kellő tudás birtokában végezzék munkájukat. A diesel szerviz szolgáltatás bárki számáéra elérhető. Nem kell mást tennie csak keresse munkatársunkat és kérjen időpontot.

Milyen egy jó diesel szerviz?

Egy jó szerviz mindig figyel az ügyfelekre is nem csak a motorokra. Ezért számunkra fontos az ügyfélközpontúság és a visszatérő ügyfelek. Az építőgépek rendszeres karbantartása és bevizsgálása elengedhetetlen hiszen a motor élettartamán projektek sorsa múlhat. Ezért ajánljuk partnereink számára az időközi és rendszeres vizsgálatot esetenként javításokat. Diagnosztikai vizsgálatokat végzünk a diesel szerviz szolgáltatásunkon belül. Különös tekintettel a diesel adagolók terén. Emellett vállaljuk common rail injektorok és common rail szivattyúk diagnosztizálását és javítását. Ide tarozik még a PD elemek és a hagyományos injektorok javítása is. Teljes kőrű szervizünk folyamatos üzemelése és tapasztalatai elengedhetetlenek, hogy ezen szolgáltatást professzionális szinten tudjuk üzemeltetni. Ha Ön szeretné igénybe venni diesel szerviz szolgáltatásunkat keressen minket bátran.

A munkagépek világában elengedhetetlen a precíz megbízható motor. Ezt egy vállalkozás sem szeretné megtapasztalni, hogy egy munkafolyamat közepette a diesel motor elromlik vagy nem üzemel. Ezt elkerülhető ha a diesel motorunkat folyamatosan bevizsgáltatjuk. Vagy a diesel szerviz  által adott időpontban vagy a szervizkönyvben feltüntetett időpontban. Ezzel elkerülhetjük, hogy munkagépünk vagy építőgépünk meghibásodjon és kellemetlen perceket órákat vagy akár napokat okozzon nekünk. Ezekkel a váratlan eseményekkel nem csak kellemetlenséget okozunk magunknak hanem komolyabb bevétel kieséstől is eshetünk el. Figyeljen a szerviz ciklusokra ne érje meglepetés. Ha Önnek diesel motorja van jöjjön el hozzánk és mi diagnosztikai vizsgálat után véleményezzük diesel motorját.

Szakképesítés = jó diesel szerviz

Az általános szabály az ha egy autó vagy motor működik az egyszer el is fog romlani. A meghibásodás oka lehet a mozgó alkatrészek kopása vagy koszosodás vagy eldugulás de akár komolyabb mélyre hatóbb probléma is. Kerülje el a meghibásodásokat. Ezekkel a problémákkal szakképzett munkatársaink garantáltan megbirkóznak és a hibajelenség megszűnik. Első lépés egy hibajelenség feltűnésekor, hogy a probléma forrását munkatársaink lokalizálni tudják. Így az Ön érdekében a lehető leghamarabb kerül kijavításra a diesel motor. Munkatársaink szakképesítése biztosíték lehet partnereink számára, hogy a kialakult hibajelenségeket a lehető legmodernebb eszközökkel keresik ki és javítják meg. A mai modern rendszerek már egy sima diesel szerviz szolgáltatásban nem lehetnének javíthatók. Hisz a mai modern diesel motorok mind számítógép által vezérelt és működtetett berendezések. Ezekhez komoly szakértelem kell a hiba lokalizálására és a hiba kijavítására. Ezért is fordítunk komoly erőfeszítéseket munkatársaink képzésébe és fejlesztésébe. Szerelőink legjobban képzett szakemberek. Ezen felül cégünk múltja és a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatok a motorok terén, javítani tudjuk bármely gyártó által előállított diesel motort a diesel motor szolgáltatásunk keretein belül. A régi diesel motorok javítása és diagnosztikája ugyanúgy a diesel szerviz szolgáltatásunk része.  Ezzel az úgynevezett régi iskolával is megbirkóznak munkatársaink így bátran fordulhatnak hozzánk, ha diesel szerviz szolgáltatásra van szükségük.

Keressenek minket telefonon vagy e-mail-en!