Amit tudni érdemes a Deutz motorok világáról

Amit tudni érdemes a Deutz motorok világáról

Felhasználási területtől függetlenül a gépjárművek legfontosabb eleme a motor.  Ezen egységek határozzák meg például egy mobil daru menettulajdonságát és fogyasztását. Az évek folyamán amióta léteznek gépjárművek a motorok fejlődése igen nagy ívet járt be annak ellenére,hogy az alapján nem változtatott senki. Minden gépjárművet rendszerint olyan motorral látnak el amivel méreteihez képest biztonságosan tudjunk vezetni.  A mai és régi négyütemű motorok között 4 pontban biztosan nem változott semmi. Az első ütem a szívás aztán a második a sűrítés a harmadik az expanzió és a negyedik a kipufogás. Ez a négyütemű motor működési alapja.

Cégünk büszkesége, hogy a Deutz motorok megjelenhettek a portfóliónkban. Ez a nagy múltú és ismert cég termékei világszínvonalú és innovatív termékeket rejtenek a szortimentjükben. A már a fent említett 4 ütemű motor feltalálója az a Nicolaus Otto aki nem csak feltalálta a 4 ütemű motort de ő alapította Deutz céget is. A céget 1864-ben alapították, akkor még NA OTTO & CIE néven. Mellékesen a műszaki igazgatója az a Gottlieb Daimler volt, akinek a nevéhez a Mercedes autók kötődnek. A Deutz motorok már a korai időszakban nagyon sikeresnek bizonyultak. A Deutz mezőgazdasági gépeket is gyártott mint például kombájnokat és traktorokat. De buszokat és teherautókat is gyártottak. Ezekkel a járművekkel a hátuk mögött nagy tapasztalatra tettek szert a motor gyártás terén.

Miért jók a a Deutz motorok

A Deutz motorok teljesítményüket tekintve 4 és 500 kW teljesítmény tartományban kaphatók.  Nagyon széles a választék a Deutz motorok palettáján, függően a felhasználási területtől. Mivel a motorok hűtése levegővel vagy vízzel vagy olajjal történik, így felhasználási terület határozza meg a motor típusát.  A deutz léghűtéses motorjai több felhasználási területen is alkalmazhatók hiszen a normál működésük alatt  nem tudnak megfagyni vagy túlmelegedni.

Ezért döntött cégünk, hogy ezen kiváló termékei mellett teszi le voksát és foglalkozik a termékek forgalmazásával.  A Deutz motorok minősége és szerteágazó termékpalettája segít abban, hogy a partnereinknek vagy a leendő partnereinknek a legjobb megoldásokat tudjuk biztosítani a motorok terén. Legyen szó kis teljesítményű vagy nagyon nagy teljesítményű motorokról a Deutz motorok garantálják a legjobb megoldást. Figyelembe véve a cég hírnevét és tapasztalatait. Egy ilyen nagy múltú céggel az együttműködés nem csak a mi sikerünk hanem partnereinké is, hisz ezekkel a termékkel tudjuk támogatni ügyfeleink vállalkozását és projektjeit.  A teles szortiment megtalálható cégünknél. Önnek nincs más dolga, mint felhívni munkatársunkat, aki segít Önnek a megfelelő termék kiválasztásában.

A Deutz motorok előnyei

A Deutz motorok fogyasztása és káros anyag kibocsátása megfelel az Európai Unió és világviszonylatban előírt szabályozásoknak. Ezért ajánljuk, hogy a kiválasztandó motorok teljesítménye nem befolyásolja a káros anyag kibocsátást. Így bátran használhatóak és a telepíthetőek ezek a motorok felhasználási területtől függetlenül. A Deutz motorok között találunk olajhűtéses motort is amely kisebb kiszerelésben kapható hiszen hűtő hiányában több hely szabadul fel. Ezen felül a Deutz számos gazdaságos és folyadékhűtéses motorokat gyárt. Ezek az innovációk emelték a Deutz motorokat világviszonylatban olyan sikeressé nem csak a motorok területén hanem a haszongépjárművek terén is.  Nem győzzük hangsúlyozni a minőség fontosságát. Egy vállalkozásnak a legjobb ajánló levél a termékeinek hírneve. Ezek a termékek nem igényelnek hosszú megmagyarázó marketing szövegeket, hisz a név mint Deutz motorok elmondd mindent. Még azoknak is akik ezen a területen nem szakavatottak. Hisz ki ne halott már az Otto motorról. A Deutz motorok megtalálhatóak cégünk kínálatában. Válasszon Ön is magának egy Deutz motort! Hívjon minket!

Deutz motorok szervízelése

Mivel a Deutz motorok világszinten megtalálhatóak így a szerviz és alkatrészellátásuk világszinten megoldott és biztosított. Cégünk sikeressége és hosszú évek tapasztalása mellett forgalmazzuk és szervízeljük a Deutz motorokat. Ezen termékek minősége garantálja, hogy cégünk orientáltsága a magas szintű termékek iránt tovább szárnyalhat. Ha Önnek egy megbízható, jó minőségű motorra van szüksége válasszon a Deutz motorok palettájáról. Garantáltan elégedett lesz! Szükséges információkat megkaphatja munkatársainktól! Keressen minket telefonon vagy e-mail-en.