Bérelhető építőgépek

Vállalkozásának sikere : bérelhető építőgépek

A nehézgép technológia egyik legfontosabb ágazata az értékesítésen kívül a bérlés. Az építőipar gyors fejlődése kényszerítette a gyártókat, hogy a gépek minél könnyebben kezelhetőek legyenek. Emellett fontos szempont, hogy az eszközöket ne csak használni legyen egyszerű, de könnyen mozdíthatóak, szállíthatóak legyenek. Természetesen bizonyos gépek méretük és kialakításuk miatt kezelői szakértelmet igényelnek. Ha a munkaterületek szélsőséges helyen – magasban vagy mélyben – található, bizonyos eszközökre lesz szükségük, hogy az ott folytatott munkafolyamatot el tudják végezni. Ebben tud cégünk segítséget nyújtani minden területen.  Az építőipari cégek teljes kivitelezés esetén nem áll módjukban minden munkafolyamatra vásárolni egy éppen arra alkalmas gépet. Így kézenfekvő megoldást nyújthat a bérlés. A nálunk bérelhető építőgépek teljes kőrű megoldást nyújt Önöknek.

Miért éppen bérelhető építőgép?

A bérlés egy fontos állomása volt cégünk életében. Hisz ezek az eszközök beszerzése igen komoly anyagi befektetést igényel. Büszkék vagyunk, hogy az évek folyamán sikerült teljesítenünk ezt a célt és most már komoly gépparkkal állunk partnereink szolgálatára. Az igények vizsgálata és a megkeresések után állítottuk össze a teljes bérelhető építőgépek szortimentjét. Cégünk, ezen területen szerzett tapasztalatai és  az évek során kapott visszajelzések alapján döntött úgy, hogy az építőgépek széles választékát nyújtja partnerei számára. Tulajdonunkban lévő gépek a munkafolyamatok teljes spektrumát és a szolgáltatások széles választékát nyújtja. Nálunk mindenki megtalálja a megfelelő és a számára kielégítő építőgépet.

Az Ön cége számára nyújtott szolgáltatásaink magas színvonala mellett munkatársaink képzettsége és hozzáértése is segíteni fogja a megfelelő építőgép kiválasztásában.

Bérelhető gépek palettája

Termékeink széleskörű palettája minden igényt kielégít és minden területre megoldást nyújt. Alkalmazási területtől függetlenül garantáljuk, hogy megtalálja az Önnek megfelelő bérelhető építőgépet. A gépparkunk szervizelését szakképzett munkatársaink végzik akik folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt. Így biztosítjuk, hogy a bérelt építőgépek folyamatos és megbízható működését. Emellett külön szolgáltatással biztosítjuk az akadály menetes üzemeltetést. Mobil szervízhálózatunk áll rendelkezésre minden ügyfelünk számára. Jól felszerelt műhely autók állnak csatasorba bármely meghibásodás vagy technikai probléma megoldására. Szakképzett munkatársaink felkészültsége biztosíték, hogy bármely technikai problémát megoldjanak igény esetén.

Mikor van szükség bérlésre? Ha az Ön projektje magasban valósítható meg vagy nehéz emberi kéz számára megoldhatatlan vagy esetleg emberi erő kevés a munkafolyamathoz, akkor a vásárlás helyett ajánljuk a bérlést. A bérelhető gépek palettáján a kosaras emelőtől a lánctalpas kotrón át az úthengerig bármi megtalálható. Fontos számunkra a feladatok pontos megoldására nyújtott szolgáltatás és ehhez a megfelelő eszközpark fenntartása.  Cégünk igen komoly figyelmet fordít az árképzésre. Áraink versenyképes árakkal és szolgáltatással várja a már leendő vagy már meglévő partnereit.

Tapasztalatok a bérelhető építőgépek területén

Eddigi tapasztalatok alapján a bérelhető építőgépek területén nyújtott szolgáltatásunk sikerrel üzemel számos elégedett ügyfelet tudva magáénak. Az évek alatt kiépült és kialakult jó kapcsolat az ügyfeleinkkel biztosítja leendő partnereinket arról, hogy nem csak a legmegfelelőbb szolgáltatást kapják, hanem a legjobb áron jutnak hozzá. Cégünk tulajdonába lévő gépek típusa és gyártmánya mind felsőkategóriás munkagép. Folyamatos felülvizsgálatok mellett az építőgépek garantáltan kiváló minőségben várják tisztelt bérlőit. Az Önök érdekében tesszük dolgunkat nap mint nap, hogy az Önök által vállalt feladatokat segítségünkkel el tudják maradéktalanul végezni. Sikerünk titka az ügyfélközpontúság és a bérlői szolgáltatás magas szinten való tartása. Ezt mind partnereink és leendő partnereink érdekében tesszük. Legyen Ön is partnerünk és vigyük együtt sikerre az Ön által vállalt feladatot és ezáltal az Ön vállalkozását is.

A legmagasabb színvonal a bérelhető építőgépek területén

Szolgáltatásunk nem csak ügyfélközpontú és technológia orientált, hanem körültekintően figyelünk arra, hogy a gépparkunk a legmagasabb színvonalú és legmegbízhatóbb legyen. Ezért folyamatosan átvizsgáljuk és szervízeljük a gépparkunkat.  Mindezt azért, hogy a bérelhető építőgépek bármely területen megállják a helyüket és elvégezzék a feladatukat.  A megbízhatóság nálunk a legfontosabb.

Sikerünk záloga, hogy partnereinket minden területen piaci igények szerint szolgáljuk ki. Cégünk a bérelhető építőgépek területén alkalmazott árképzése nem csak versenyképes, hanem sok esetben személyre szabottak. Árainkról érdeklődjön kollegánknál.

Keressen bátran minket és ajánlatunk garantáltan megnyeri tetszését.